Leave a comment

Backspace prin viață?

backspace-button-computer-laptop-life-typography-Favim.com-66187Circula la un moment dat pe Facebook un clip (nu o să spun drăguț) cu niște ferestre de Facebook chat în care doi oameni, James și Jane, voiau să își scrie unul altuia lucruri foarte drăguțo-flirty, dar le ștergeau constant și se rezumau la cuvinte neutre și fără entuziasmul ăla „uuu, uuu, vreau să ne vedem!”. Și ștergeau constant ceea ce voiau să scrie, hence the title.

Ah, nu vă închipuiți acum un articol siropos despre cum mi-ar plăcea să dau backspace sau nu lucrurilor pe care le spun, cum viața ar fi mai interesantă cu un buton de genul ăsta sau cum interacțiunile pe net ar putea să ducă la lucruri atât de frumoase dacă nu ne-ar fi frică să le împărtășim. Bla bla, save that for the shrink.

Dar, gândindu-mă acum la câteva interacțiuni normale (da, mă, alea offline) în care așa de bine pica un buton de backspace sau rewind sau please please please tell me I did not say that outloud! Știi momentele alea penibile în care gândești cu voce tare și într-o conversație foarte serioasă, uitându-te în gol, îți dai seama ca ai spus „Fraaaate, nu mai termină ăștia odaaaată?”. Toată lumea are momente de genul ăsta. Într-adevăr, ar funcționa de minune un backspace.

Bine, există pe net și excesul de backspace, care poate să devină enervant, chiar și pentru persoana care abuzează micul buton magic de make everything go away. Uneori poate chiar ar trebui să scrii sau să spui ce voiai, grow a pair și asumă-ți lucrurile alea pe care le exprimi. Ah, trebuie să gândești de cel puțin două ori înainte să-ți scuipi gândurile, mai ales dacă habar nu ai ce se învârte în căpșorul tău și cum se leagă de situația în care ești, dar asumă-ți-le.

Vă las cu clipul „Could have been a love story” (dar n-am dat Enter la ce voiam).

(poza de aici)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: