1 Comment

Craciun 2.0

Snow, 2.0 Deși imaginea-i sugestivă (ieri a fost zăpadă în Timișoara, trebuie să țin pasul, nu?), acest blog post nu va fi unul în care să mă plâng de cât de mulți prieteni de pe Facebook m-au anunțat că ninge, când eram cu fereastra în față (lucrez într-un birou cu multe geamuri) sau care și-au arătat, entuziasmați ce-i drept, peisajul lor cvasi-feeric cu o Timișoară (nu destul de) ninsă și albă. Truth be told, am avut un mic șoc ieri dimineață, dar asta pentru că am stat cu draperiile trase. Intenționat. Și nu m-am uitat pe Facebook, evident!

E despre altceva. Am auzit de curând prin birou o chestie drăguță și un pic tristă în același timp – o colegă de-a mea povestea că va deschide cadourile sub brad cu laptopul pornit, astfel încât oamenii ei dragi de departe să simtă atmosfera Crăciunului de-acasă. Și, oricât de trist ar fi faptul că nu sunt împreună de Crăciun, este totuși frumos că vor putea să interacționeze, virtual măcar, să-mpartă un zâmbet.

Eu sunt o tradiționalistă din punct de vedere al modului în care-mi petrec Crăciunul. Îmi place să fiu acasă, cu ai mei oameni dragi, să gătesc cu mama tot felul de nebunii (inclusiv turtă dulce, pentru că… de ce nu), să beau vin cu verișoarele mele, să împodobesc bradul și, chiar și la 23 de ani, o să continui să pun cadourile sub brad și tot acolo le voi descoperi pe cele pentru mine de la „Moș Crăciun”. Mai mult, cadourile trebuie să aibă elementul surpriză – sufăr destul de nasol dacă mi se spune înainte ce se ascunde sub hârtia de-mpachetat.

Și nu, nu pun poze cu minunatele cadouri pe Facebook #Christmas #gifts #perfect #winter #lookatmelookatme, îmi va fi suficient de plin feed-ul cu astea. Apropos, de unde această nevoie inerentă de a share-ui cadourile primite? Eh, poate nu o înțeleg eu pe deplin. Poate-ar trebui să-mi mut și eu Christmas joy-ul în 2.0; oare mă bucur mai tare de cadouri dacă am peste #cevanumar de like-uri?

(poza-i de aici)

Advertisements

One comment on “Craciun 2.0

  1. […] că am mai ironizat un pic subiectul aici, dar nu am dezvoltat prea mult subiectul, care este cât se poate de actual și de […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: