2 Comments

Socializare livrescă

În 23 noiembrie, în cadrul târgului internațional de carte de la Romexpo din București, s-a lansat booktopia, prima rețea socială complexă dedicată pasionaților de carte din România.

Manifestul booktopia : „Sunt oameni care pot schimba viața cărților, așa cum sunt cărți care pot schimba viața oamenilor. Booktopia este locul lor de întâlnire. Cu atmosferă de cafenea, nu de aulă; cu prieteni, nu cu vedete; cu discuții, nu cu verdicte; cu argumente, și nu ale autorității.” (de aici)

Ideea e foarte faină, mă bucur să știu că mai sunt oameni care citesc out there. Adică, în contextul în care socializarea online rareori se bazează pe interese comune în materie de cărți, axându-se în principiu pe muzică, petreceri și „Uau, cât de mișto e bluza ta! Hai să fim prieteni!”, o comunitate despre asta va fi o gură de aer 🙂

Multă baftă și la cât mai mulți utilizatori!

(știu de la Hoinaru)

 

 

Advertisements

2 comments on “Socializare livrescă

  1. Multumim de mentionare si te asteptam in Booktopia sa rasfoim virtual carti! Trebuie insa sa lamurim ca intentionam sa fim “prima retea complexa / integrata” (au mai fost retele de socializare bazate pe citit), pentru ca proiectul este intr-adevar mai complex ca functionalitati si miza decat celelalte retele testate pana acum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: