Leave a comment

Post divorț în 140 de caractere

Șoc și groază – Demi Moore divorțează de Ashton Kutcher!

Nu-s eu mare fană a știrilor mondene și nici nu am fost cu ochiu’ pe căsnicia lor cea de 6 ani. Daar, în momentul în care apare pe Twitter treaba, începe să mi se pară amuzant.

Ambii doi actori aveau conturi active de Twitter, pe care le foloseau cu succes întru apropierea de fani (mă rog, cu mica gafă a lui Ashton Kutcher de săptămâna trecută). Și, pentru că le au, de ce să nu le folosească? @AplusK a scris pe Twitter ieri, 17 noiembrie:

Pe bune? Adică… pe bune??? Pe chime.in a avut postul ăsta niște commenturi de te doare mintea. De la „Don’t cry because it’s over, smile because it happened” la sfaturi prietenești, la dezbaterile vinovăției fiecăruia, la (și asta mi-a plăcut) ”Sorry to hear, but hey, I’m available” Ahahahahahahaha ahahahaha. Da, sunt convinsă că omul (pe lângă faptul că nu mai postează direct el pe Twitter) va sta să citească toate comentariile fetițelor de cinșpe ani care abia așteptau să plece mămica lui Ashton să poată să viseze un pic mai libere. Aveți o reală șansă, gagici. Go get him, lucky follower #453296

Nu mi se pare normal să ajungă o astfel de temă dezbătută pe Twitter, chime.in sau whatever. E ca și atunci când îți schimbi relationship status-ul de pe Facebook din „In a relationship” în „Single” și se apucă lumea să te întrebe ce s-a întâmplat. Dacă se împart și în tabere și joacă Rațele și Vânătorii deja începe să devină mai trist.

De apreciat e că amândoi au rămas fair play și nu au scris rahaturi. Sper să nu se ajungă acolo. Ar fi mai mult decât trist.

Sursă foto și știre

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: