2 Comments

To tweet or not to tweet?

«Google before you tweet» is the new «think before you speak»“ scria ieri Paulo Coelho pe Twitter (via). Poate trebuia și Ashton Kutcher să dea un search înainte de a posta…

Povestea vine așa, după cum o povestește chiar el(după multe verificări ale PRului, probabil) pe blogul personal. Trecând așa lejer Mr. Kutcher pe lângă televizor, a văzut un titlu care zicea că Joe Paterno, fost antrenor de fotbal american la Penn State Nittany Lions, a fost concediat. Neștiind mai multe despre subiect, omul țuști la Twitter să spună cât de rău îi pare că a fost concediat antrenorul.

Daaaaar, ce nu știa Ashton Kutcher era că Joe Paterno fusese concediat în urma unor acuzații de molestare a minorilor și s-a trezit cu reply-uri neplăcute.

Guess what, ștergerea tweet-ului nu a fost, însă, suficientă. Oamenii nu acceptă doar o retractare, acolo… Păi ce facem aici?

Deci, contul de Twitter al actorului nu va mai fi actualizat direct de către el. De-acum înainte, tot ce zice el va si gestionat de echipa de PR de la Katalyst , ca să nu mai apară astfel de erori.

În postul de pe blog, Ashton Kutcher își exprimă părerile de rău față de evenimentele de la Penn State și își cere iertare pentru exprimarea unei opinii într-un caz pe care nu îl cunoștea aproape deloc.

Și-acum concluzia mea? Nasol, bă! La fix a picat tweet-ul lui Coelho. E important să știi măcar un pic dintr-un subiect despre care scrii ceva. Măcar un pic, dacă nu … 2 pici. Adică mai mult. Decât zic.

Piesa orei:)


Advertisements

2 comments on “To tweet or not to tweet?

  1. Piesa rupe :))))

  2. […] active de Twitter, pe care le foloseau cu succes întru apropierea de fani (mă rog, cu mica gafă a lui Ashton Kutcher de săptămâna trecută). Și, pentru că le au, de ce să nu le folosească? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: